Добре дошли в bg-apteka.com!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Пчелни Продукти

Опции за преглед

Items 1 to 12 of 52 total

на страница
Loading...
 • bee pollen, пчелен прашец, витамини, минерали,

  Пчелен прашец за имунитет, Bioherba, 400 мг, 100 капсули

  Цена: 8,80 лв.
  Пчелният прашец осигурява невероятна гама полезни и необходими за организма вещества и елементи. Тази лесно смилаема, супер-хранителна добавка е отличен начин да увеличите енергийните си нива.
 • Бронхо Билкова формула в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама

  Бронхо Билкова формула в Био Пчелен мед - при кашлица и секрети, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Бронхо в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Билките действат благоприятно на дихателната система при предразположение към суха или влажна кашлица, секрети. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за силен имунитет и дихателна система!
 • Демир Бозан в Био Пчелен мед, Bioherba, demir bozan

  Demir bozan® Демир Бозан в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Демир Бозан Билкова формула в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Шестте билки в билковата формула Демир Бозан влияят благоприятно върху имунната система, пикочо-половата система, костно-ставния апарат и при възпалителни процеси.
 • ПЧЕЛЕН МИКС ОТ РОДОПИТЕ ПЧЕЛИЦА, 4 в 1, 250 мл

  Пчелен микс Пчелица - мед, пчелно млечице, пчелен прашец и прополис, Bioherba, 250 мл

  Цена: 10,01 лв.
  Пчелица Пчелен микс е уникална комбинация от четирите най-ценни пчелни продукта, създадена за първи път в света от опитните български пчелари. Има прекрасни общоукрепващи, тонизиращи и имуномодулиращи свойства.

  Не е в наличност

 • Цинк и Селен в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Цинк и Селен в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Цинк и Селен в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с есенциални витамини и чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Това една от най-ефективните комбинации за укрепване на имунната система и антиоксидантна защита. Подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите. Благоприятства метаболизма и репродуктивното здраве.
 • Бабини зъби в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, трибулус, биохерба

  Бабини зъби в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Бабини зъби в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за потентност, здрави простата и бъбреци!
 • Прополис, тинктура, propolis, билков екстракт, прополис екстракт, имунитет, имунна система, вируси, бактерии, инфекции

  Пчелица Тинктура Прополис 30% - имунитет и при грип, Bioherba, 50 мл

  Цена: 4,51 лв.
  Здраве, дарено ни от пчеличките! Прополисът има невероятно широк спектър на действие и може би първо трябва да започнем с най-силно изявеното от тях - мощен бактерициден и бактериостатичен ефект. Да, пчелният клей е отличен природен антибиотик - притежава силно изразено противомикробно, антивирусно, противовъзпалително и антиинфекциозно действие.
 • прополисов спрей, бронхо спрей, спрей за брохи, прополис, антисептичен, антибактериален, устна кухина, спрей за гърло цена, трахея, възпалителни заболявания, биохерба, спрей за гърло, спрей за гърло с прополис, спрей за гърло приложение, биохерба, биохер

  Спрей за гърло Бронхо с Прополис, Bioherba, 50 мл

  Цена: 5,50 лв.
  Благоприятно при възпалителни заболявания на устната кухина, гърлото и трахеята; Антисептично, ранозаздравяващо.
 • Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба, детокс черен дроб

  Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за билков детокс на черен дроб и жлъчка!
 • Пчелен Микс 4 в 1 в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Пчелен Микс 4 в 1 в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Пчелен Микс 4 в 1 в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир на живота" в подкрепа на имунитета!
 • Златен мед в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Златен мед в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Златен мед в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за имунитет, добро благосъстояние и енергия!
 • Витамин С с Шипка и Прополис в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба, мед за имунитет

  Витамин С с Шипка и Прополис в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Силен имунитет с лъжичка "вълшебен мед"! Витамин С с Шипка и Прополис в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с есенциални витамини и чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед.
Опции за преглед

Items 1 to 12 of 52 total

на страница
Пчелното млечице, пчелнен прашец и прополис за отлично здраве и сияйна красота! Пчелните продукти са най-добрата храна за здравето на човешкия организъм. Те влияят благотворно върху функцията на всички органи и стимулират всички жизнени процеси в организма. Най-чистите натурални пчелни продукти за да бъдете здрави, силни и красиви ще намерите само в bilki.bg