Добре дошли в bg-apteka.com!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Мед и Пчелни продукти

Опции за преглед

Items 1 to 12 of 45 total

на страница
Loading...
 • ПЧЕЛЕН МИКС ОТ РОДОПИТЕ ПЧЕЛИЦА, 4 в 1, 250 мл

  Пчелен микс Пчелица - мед, пчелно млечице, пчелен прашец и прополис, Bioherba, 250 мл

  Цена:

  Редовна цена: 9,10 лв.

  Промо цена 8,64 лв.

  МИКС ПЧЕЛИЦА е уникална комбинация от четирите най-ценни пчелни продукта, създадена за първи път в света от опитните български пчелари.
 • Тройчатка в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама

  Тройчатка в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 9,49 лв.
  Тройчатка в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба с чисти билкови екстракти, смесени с Био пчелен мед. Това е една чудесна възможност да се възползвате от всички ценни качества на билките и пчелния мед по един изключително приятен начин. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за детокс, имунитет и здраве!
 • Бронхо Билкова формула в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама

  Бронхо Билкова формула в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена:

  Редовна цена: 9,49 лв.

  Промо цена 8,54 лв.

  -10%

  Бронхо в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Билките действат благоприятно на дихателната система при предразположение към суха или влажна кашлица, секрети. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за силен имунитет и дихателна система!
 • Демир Бозан Билкова формула в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, demir bozan

  Демир Бозан в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 9,49 лв.
  Демир Бозан Билкова формула в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Шестте билки в билковата формула Демир Бозан влияят благоприятно върху имунната система, пикочо-половата система, костно-ставния апарат и при възпалителни процеси.
 • Цинк и Селен в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Цинк и Селен в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена:

  Редовна цена: 9,49 лв.

  Промо цена 8,54 лв.

  -10%

  Цинк и Селен в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба - с есенциални витамини и чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Това една от най-ефективните комбинации за укрепване на имунната система и антиоксидантна защита. Подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите. Благоприятства метаболизма и репродуктивното здраве.
 • Бабини зъби в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, трибулус, биохерба

  Бабини зъби в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 9,49 лв.
  Бабини зъби в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за потентност, здрави простата и бъбреци!
 • Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба, детокс черен дроб

  Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 9,49 лв.
  Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за билков детокс на черен дроб и жлъчка!
 • Пчелен Микс 4 в 1 в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Пчелен Микс 4 в 1 в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена:

  Редовна цена: 9,49 лв.

  Промо цена 8,54 лв.

  -10%

  Пчелен Микс 4 в 1 в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир на живота" в подкрепа на имунитета!
 • Златен мед в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Златен мед в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 9,49 лв.
  Златен мед в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за имунитет, добро благосъстояние и енергия!
 • Родиола, Златен корен в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба, билков мед, мед с билки

  Родиола – Златен корен в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 9,49 лв.
  Родиола в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" в подкрепа на нервната система, при стрес и тревожност!
 • Бъз, Ехинацея, Витамин С и Прополис в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, билков мед, мед с билки, биохерба

  Бъз, Ехинацея, Витамин С и Прополис в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена:

  Редовна цена: 9,49 лв.

  Промо цена 8,54 лв.

  -10%

  Бъз, Ехинацея, Витамин С и Прополис в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за здраве, сила и имунитет!
 • Витамин С с Шипка и Прополис в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба, мед за имунитет

  Витамин С с Шипка и Прополис в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена:

  Редовна цена: 9,49 лв.

  Промо цена 8,53 лв.

  -10%

  Силен имунитет с лъжичка "вълшебен мед"! Витамин С с Шипка и Прополис в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба - с есенциални витамини и чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед.
Опции за преглед

Items 1 to 12 of 45 total

на страница
Пчелни продукти и продукти, съдържащи пчелни продукти за здравето - пчелно млечице натурално и лиофилизирано, прополис или клеева тинктура, чист пчелен мед, цветен прашец, восък. Спрейове за гърло с прополис. Уникални природни продукти, събрали силата на цветните полени и усърдието на пчелите.