Добре дошли в bg-apteka.com!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Антиинфекциозни средства

Опции за преглед

Items 1 to 12 of 42 total

на страница
Loading...
 • парацетамол, адифарм, главоболие, температура

  ПАРАЦЕТАМОЛ АДИФАРМ - главоболие и температура

  Цена: 2,53 лв.
  ПАРАЦЕТАМОЛ 500МГ 20ТАБЛ, АДИФАРМ
 • АСПИРИН - при простуда и грип

  Аспирин Ултра, 500 mg, 20 табл.

  Цена:

  Редовна цена: 9,53 лв.

  Промо цена 9,05 лв.

  Аспирин 500 mg е аналгетично и антипиретично лекарство и спада към групата на противовъзпалителните субстанции. Аспирин 500 mg е показан за облекчение на симптомите при главоболие, зъбобол, болки в гърлото, менструални болки, болки в мускулите и ставите, болки в гърба, лека артритна болка.
 • Аспирин С, Aspirin C, при простуда и грип, 20 разтворими таблетки

  Аспирин С, Aspirin C, при простуда и грип, 20 разтворими табл.

  Цена:

  Редовна цена: 14,10 лв.

  Промо цена 13,39 лв.

  Аспирин С е аналгетично и антипиретично лекарство и спада към групата на противовъзпалителните средства. Аспирин С е показан за облекчаване симптомите при главоболие, зъбобол, болки в гърлото, менструални болки, мускулни и ставни болки, болка в гърба, леки артритни болки. При простуда или грип за симптоматично облекчаване на болка и повишена температура.
 • Аспирин С, Aspirin C, при простуда и грип, 10 разтворими таблетки

  Аспирин С, Aspirin C, при простуда и грип, 10 разтворими табл.

  Цена:

  Редовна цена: 12,67 лв.

  Промо цена 12,04 лв.

  Аспирин С е аналгетично и антипиретично лекарство и спада към групата на противовъзпалителните средства. Аспирин С е показан за облекчаване симптомите при главоболие, зъбобол, болки в гърлото, менструални болки, мускулни и ставни болки, болка в гърба, леки артритни болки. При простуда или грип за симптоматично облекчаване на болка и повишена температура.
 • АСПИРИН КОМПЛЕКС - грип и настинка

  Аспирин Комплекс, при простуда и грип, 10 сашета

  Цена:

  Редовна цена: 12,86 лв.

  Промо цена 12,22 лв.

  Aспирин Комплекс действа противовъзпалително, намалява температурата, отпушва носа и облекчава простудната болка. Това лекарство се използва за лечение на симптомите свързани с настинка, като повишена температура, запушен нос (назална конгестия) и простудна болка.
 • розалгин, противовъзпалителнo

  Розалгин, 500 mg, 10 сашета

  Цена:

  Редовна цена: 19,21 лв.

  Промо цена 18,25 лв.

  Розалгин съдържа бензидаминов хидрохлорид като активно вещество. Бензидаминът притежава изразени противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. При локално приложение бензидамин прониква добре в кожата и повърхността на лигавицата и подобрява състоянието на възпалените тъкани.
 • Глимбакс промивка за уста - противовъзпалително

  Глимбакс промивка за уста - противовъзпалително

  Цена:

  Редовна цена: 18,52 лв.

  Промо цена 17,59 лв.

  ГЛИМБАКС 0,074/o /ПРОМИВКА ЗА УСТА/ 200МЛ, А
 • РОЗАЛГИН ИЗИ - при гинекологични операции

  Розалгин Изи, 5 флак. х 140 мл.

  Цена:

  Редовна цена: 23,20 лв.

  Промо цена 22,03 лв.

  Розалгин Изи съдържа бензидаминов хидрохлорид като активно вещество. Бензидаминът притежава изразени противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. При локално приложение бензидамин прониква добре в кожата и повърхността на лигавицата и подобрява състоянието на възпалените тъкани.
 • ЦИНАБСИН - остри и хронични синузити

  Цинабсин при остри и хронични синузити, 60 таблетки

  Цена:

  Редовна цена: 17,52 лв.

  Промо цена 16,64 лв.

  Цинабсин е хомеопатичен лекарствен продукт. 60 таблетки за смучене в опаковка, блистери с по 20 броя таблетки.Цинабсин е комбинация от четири добре доказани отделни хомеопатични средства, която е особено подходяща за лечение на различните симптоми на синузит (фронтален и максиларен).
 • ТОНЗИЛОТРЕН - рецидивиращи тонзилити

  Тонзилотрен, 40 табл.

  Цена:

  Редовна цена: 14,50 лв.

  Промо цена 13,78 лв.

  Тонзилотрен е комбинация от пет добре доказани отделни хомеопатични средства, която е особено подходяща за лечение на възпаления на лимфните жлези, обграждащи гърлото - като остри фарингити, остри катарални или тонзиларни ангини, а също така и при оперативно отстраняване на сливиците (тонзилектомия).
 • вируксан форте 1000 мг 24 сашета, viruxan forte

  Вируксан Форте, 1000 мг, 24 сашета

  Цена: 43,06 лв.
  Вируксан Форте е лекарствено средство, без лекарско предписание, за употреба при настинка и грип. Има противовирусен ефект и имуноактивиращо действие.
 • панадол,бебе,сироп,против,температура,болка,цена,парацетамол,зъбки,зъбобол,цени, възпалено,гърло,инфекции,варицела, panadol baby sirop

  Панадол Бебе Сироп, 120 мг / 5 мл, 100 мл

  Цена:

  Редовна цена: 9,91 лв.

  Промо цена 9,42 лв.

  Panadol Baby е суспензия с приятен ягодов вкус, без захар и алкохол и съдържа парацетамол - аналгетик (болкоуспокояващо) и антипиретик (понижава температурата). Panadol Baby не дразни стомаха и лесно се дозира.
Опции за преглед

Items 1 to 12 of 42 total

на страница
Широка гама от антиинфекциозни средства без рецепта при леки, тежки и хронични инфекции на ниски цени с бърза доставка. Средства за превенция и лечение на вътрешни, и външни инфекции причинени от вируси, бактерии, настинки, рани и др. Антиинфекциозни средства за контрол на температурата, които са разрешени за продажба он-лайн. * Ние от bilki.bg съветваме да бъдете ОТГОВОРНИ към вашето здраве и здравето на вашите близки! Моля, консултирайте се със специалист и НЕ прибягвайте до самолечение!