Добре дошли в bg-apteka.com!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Често задавани въпроси

Ние сме легитимна аптека с разрешително за продажба през Интернет 
Оригинални ли са вашите продукти?

Да, нашата Интернет Аптека - Българска Аптека предлага само легитимни продукти. Да, ние сме легитимна, физически съществуваща аптека с разрешително №4007 от МЗ за продажба на лекарства, билки, добавки, козметика и т.н. Можете да сте спокойни, че продуктите, които купувате се съхраняват в отлична хигиена, при необходимата температура и контрол от наблюдаващите ни органи. Ние не сме просто онлайн магазини - ние сме Аптека. 

Какво ще стане, ако не съм доволен от обслужването?

Ние предлагаме отлично обслужване и ще се постараем да ви удовлетворим напълно. Ако имате въпроси или оплаквания, ще се радваме да се свържете с нас на формата за контакти, за да се постараем да отговорим на вашите въпроси.

Мога ли да върна получените продукти?

Да, нашата фирма Билки ЕООД се грижи за своите клиенти, като 100% гарантира на своите клиенти възможността да върнат неотворените опаковки на нехранителни продукти, в добър търговски вид на подателя на адрес: София 1618, ул.Дечко Йорданов №3, Магазин Аптека, с касова бележка, и наложен платеж, на стойността на върнатите продукти. Молим да проявите разбиране, тъй като разходите по връщането на продуктите и възстановяването на сумата по наложения платеж са за сметка на клиента, който връща продукти, съгласно Българското законодателство.
Моля да имате предвид, че храни, хранителни добавки, чаеве не могат да бъдат връщани, съгласно Закона за потребителите, тъй като това крие риск за здравето на потребителите.

Внимание при самолечение!

Уважаеми посетители на сайта. Ние нямаме право да ви консултираме онлайн относно вашето здраве. Това могат да направят след преглед съответните специалисти. Важно е да знаете, че самолечението носи рискове за вашето здраве. Консултирайте се с вашия лекар или специалист. Особено внимание се изисква при лечението на деца, бременни и кърмачки.