Добре дошли в bg-apteka.com!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Връщане на поръчка

Връщане на поръчка по желание на клиента - какви са стъпките за да върнете поръчка?

Връщане на поръчка при получаване, поради счупване

Ако получите повредена или счупена пратка, моля направете рекламацията пред куриера или служителя, който ви връчва пратката. Рекламации относно счупване или увреждане на закупени от стоки се приемат само ако те са направени при получаването на пратката, в присъствието на куриер или служител, особено в случай на счупване на продукти в пратката, при което се куриерът описва рекламацията в протокол. В случай на увредена стока, лекарства, козметика и други продукти, ще възстановим стойността на увредените продукти с доставка за наша сметка или по ваш избор можем да пратим стоките повторно.

Рекламация може да се направи и в рамките на 1 работен ден след получаването на пратката с куриер, когато рекламацията се отнася до срок на годност на продукта. Фирмата се ангажира със записването на рекламации в съответния регистър според член 127 ал.2 от ЗЗП.

Отмяна на поръчка по други причини

Ако вие забележите, че сте получили продукти, лекарства, козметика и други стоки, които не съответстват на описанието или на очакваните от вас параметри, то вие можете да откажете договора си за поръчка си до 14  дни от датата на заявяване в писмен вариант по електронна поща или на физически носител /хартия/. Изключения са продукти, изготвени по ваша заявка, или хранителни продукти /съгласно закона за потребителя, това крие риск за здравето на потребителите/. Разбира се във всички случаи ние ще се постараем да ви съдействаме, така че да останете доволни от продуктите и обслужването.

Закупената стока трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, неразпечатвана, с пълна окомплектовка и в добър търговски вид, съгласно описанието от производителя до 14 дни от заявяване на отказа от договор за поръчка в писмен вид по майл или на хартиен носител, като разходите за връщане са за сметка на купувача и се формират на база на услугата, предоставяна от избрания от купувача метод на връщане - куриерска услуга или лично връщане на адреса, указан във вашата товарителница.

При невъзможност на продавача да предостави повторно на клиента поръчаната от него стока се задължава да предостави алтернативна такава или при несъгласие да възстанови заплатената сума, ако сумата е вече заплатена от купувача. Заплатената от клиента сума се възтановява по начина, по който е платена.

Майл за контакт с нас за връщане на поръчка: sales@bilki.bg
Телефон за контакт с нас за връщане на поръчка: 00 359 877 391 117