Добре дошли в bg-apteka.com!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Храносмилане - Страница 5

Опции за преглед

Items 49 to 60 of 144 total

на страница
Loading...
  • куркума, биохерба, 280 грама, билков мед, билки в мед, мед с билки

    Куркума в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Куркума в Био Пчелен мед, Bioherba - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за храносмилане, метаболизъм, енергия!
  • Мукуна Пруриенс екстракт, Double Wood, 210 капсули, Mucuna Pruriens

    Мукуна Пруриенс екстракт, Double Wood, 210 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 70,42 лв.

    Промо цена 65,48 лв.

    -7%

    Мукуна Пруриенс екстракт, на американската компания Double Wood Supplements, поддържа нормалното състояние на нервната система.
  • Колон Клийнс,Colon Cleanse, Eco Balance, 30 капсули

    Колон Клийнс, Eco Balance, 30 капс.

    Цена: 12,13 лв.
    Пречистването на червата има основно значение не само при констипация, но и за пречистване от тежки метали, жлъчни киселини и холестерол.
  • Колон Клийнс,Colon Cleanse, Eco Balance, 60 капсули

    Колон Клийнс, Eco Balance, 60 капс.

    Цена: 21,84 лв.
    Пречистването на червата има основно значение не само при констипация, но и за пречистване от тежки метали, жлъчни киселини и холестерол.
  • алое вера гел, lily of the desert, гел алое, органик сертифициран алое вера гел, гео нутришън, защита, клетки, оксидативен стрес, имунна система, сърдечно-съдова система, алое при запек, geo nutrition, алое вера за пиене, алое вера ползи, течно алое вера

    Алое Вера ГЕЛ, Lily of the Desert, 3.78 л.

    Цена:

    Редовна цена: 97,01 лв.

    Промо цена 90,22 лв.

    -7%

    Lily Of The Desert Гел от Алое Вера е единственият, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standard. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи.
  • алое вера сок, lily of the desert, чист сок алое, органик сертифициран алое вера сок, гео нутришън, защита, клетки, оксидативен стрес, имунна система, сърдечно-съдова система, алое при запек, geo nutrition, алое вера за пиене, алое вера ползи, течно алое

    Алое Вера СОК, Lily of the Desert, 3.78 л.

    Цена:

    Редовна цена: 97,01 лв.

    Промо цена 90,22 лв.

    -7%

    Lily Of The Desert Сок от Алое Вера е единственият, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standard. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи.
  • Питта Баланс Махариши Аюрведа 600 гр

    Питта Баланс, Махариши Аюрведа, 600 гр.

    Цена:

    Редовна цена: 89,28 лв.

    Промо цена 83,03 лв.

    -7%

    Облекчава тревожността, подобрява силата и жизнеността. За нормална киселинност на организма. Подобрява храносмилането. Балансира Питта доша.
  • Активен въглен Плосък корем, Linda ren diet, 60 капсули

    Активен въглен Плосък корем, Linda ren diet, 60 капс.

    Цена: 19,68 лв.
    Lidna ren diet Carbon Activo Vientre plano Активен въглен (Плосък корем) на испанската компания Artesania Agricolа е продукт, който значително подобрява храносмилането и забързва метаболизма, с което води и до редуциране на теглото.
  • мулти ензим, ензими, full spectrum, natural factors

    Мулти Ензим Full Spectrum, Natural Factors, 450 mg, 60 V-капс.

    Цена:

    Редовна цена: 60,82 лв.

    Промо цена 56,56 лв.

    -7%

    Мулти ензим капсулите са оптималната помощ за храносмилането и съдържат пълен спектър ензими извлечени от растения. За да подпомагат абсорбцията на хранителни вещества в тялото, тези ценни ензими разграждат въглехидратите, протеините и мазнините.
  • soothe digest,добро храносмилане, функциониране

    Soothe Digest Добро храносмилане, Natural Factors, 450 mg, 90 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 41,03 лв.

    Промо цена 38,15 лв.

    -7%

    Формулата за добро храносмилане на Natural Factors съдържа семена от копър, анасон и кимион, три ароматни газогонни билки, които помагат за облекчаване на стомашно-чревните неразположения като спазми и газове в корема. Тези билки се използват традиционно в природната медицина за подпомагане на храносмилането и стимулиране на апетита.
  • теракурмин, стомашно-чревен тракт

    Теракурмин, Natural Factors, 30 mg, 60 V-капс.

    Цена:

    Редовна цена: 53,18 лв.

    Промо цена 49,45 лв.

    -7%

    Теракурмин на Natural Factors e приготвен от теракурмин. Това е най-абсорбируемата форма на куркумин, който се намира в куркумата. Неговата висока бионаличност означава по-мощна подкрепа за насърчаване на естествения отговор на организма и по-силна антиоксидантна защита срещу оксидативния стрес.
  • риган, органично масло, бактерии, гъбички, дрожди

    Риган масло, Natural Factors, 30 мл

    Цена:

    Редовна цена: 33,43 лв.

    Промо цена 31,09 лв.

    -7%

    Сертифицирано органичното масло от риган на Natural Factors е взето от диви средиземноморски растения. Маслото е извлечено от ръчно набрани листа чрез използването на щадяща дестилация на пара за подсигуряване на биологична активност и чистота.
Опции за преглед

Items 49 to 60 of 144 total

на страница
Открийте най-добрите храносмилателни хранителни добавки! Храносмилателниte ензими подпомагат значително храносмилането. Благодарение на храносмилателните ензими, хранителните вещества се усвояват многократно повече и с по-голяма скорост, което увеличава значително ефективността на приетата храна.