Добре дошли в bg-apteka.com!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Минерали - Страница 2

Опции за преглед

Items 13 to 24 of 66 total

на страница
Loading...
  • зеолит, клиноптионолит, zeolit, klinoptiolit, bioherba, биохерба

    Зеолит - Клиноптионолит 5 мм, Bioherba, 200 гр.

    Цена: 4,39 лв.
    Природният зеолит или клиноптионолит е минерал с изключителни свойства. Той пречиства тялото ни от токсини и бактерии, като по този начин действа благотворно върху целия организъм.
  • Хром Пиколинат в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

    Хром Пиколинат в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Хромът е основен минерал за всеки, но е особено важен за хората, които се опитват да отслабнат. Хром Пиколинат (Chromium picolinate) е формата на хром, която се усвоява най-добре от човешкия организъм. Само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за повече енергия, оптимален метаболизъм и изграждане на мускулна маса!
  • магнезий, магнезиев комплекс, магнезиев цитрат, магнезиев глицинат, магнезий цена

    Магнезий комплекс в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Този вкусен "меден еликсир" осигурява дневните нужди на организма от магнезий и може да облекчи състояния като стрес, депресия, крампи. Допринася за нормалната функция на мускулите и намалява чувството на отпадналост и умора.
  • Магнезий малат, Double Wood, 420 капсули, магнезий, magnesium malate capsules

    Магнезий малат, Double Wood, 420 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 96,71 лв.

    Промо цена 91,87 лв.

    Магнезий малат на Double Wood поддържа тонуса на мускулите и енергийния метаболизъм в организма.
  • Магнезий таурат, Mattisson, 60 капсули,магнезий

    Магнезий таурат с витамин В6, Mattisson, 60 капс.

    Цена: 42,11 лв.
    Магнезий таурат с витамин В6 Mattisson за балансирана нервна система и здрава сърдечно-съдовата система.
  • калий, natural factors, тяло, електролит, мозък

    Калий, Natural Factors, 99 mg, 90 табл.

    Цена:

    Редовна цена: 13,46 лв.

    Промо цена 12,79 лв.

    Калият е есенциален минерал, който е жизнено необходим на тялото. Той е важен електролит, регулира нервната сигнализация от мозъка и гръбначния стълб към мускулите, като по този начин подсигурява правилното функциониране на нервите и мускулите.
  • deep ocean minerals, natural factors, дълбоководни морски минерали, минерали от естествен произход, естествени минерали за вътрешен прием, натурални минерали, минерали хранителна добавка, естествен минерален комплекс, електролити, естествен йод, deep ocea

    Deep Ocean Minerals, Natural Factors, 3200 mg, 100 мл.

    Цена:

    Редовна цена: 108,17 лв.

    Промо цена 102,77 лв.

    Deep Ocean Minerals е естествен минерален концентрат, който съдържа над 70 основни минерали и микроелементи, включително калций, магнезий, калий, натрий, бор и йод, които изграждат структурата на нашите органи, тъкани и кости и спомагат за поддържане на баланса на течностите в организма, баланса на pH и мембранната пропускливост.
  • magsense магнезий, магнезий бисглицинат, магнезий пудра, магнезий ползи, магнезий за сърце, липса на магнезий, мускулни крампи, магнезий цена, висока абсорбция, магнезий за мускули

    MagSense Магнезий Бисглицинат формула 400 гр.

    Цена:

    Редовна цена: 140,52 лв.

    Промо цена 133,49 лв.

    MagSense Магнезий Бисглицинат Формула е високоефективен продукт допринасящ за поддържане на нормално състояние на метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъчините/протеините.
  • магнезий, бисглицинат, пудра, magnezii, bisglitzinat, natural factors, магнезий пудра, магнезий ползи, магнезий за сърце, липса на магнезий, мускулни крампи, магнезий цена

    Магнезий бисглицинат, Natural Factors, 200 mg, 120 гр.

    Цена:

    Редовна цена: 44,38 лв.

    Промо цена 42,16 лв.

    Продуктът Magnesium Bisglycinate Pure съдържа специфична форма на магнезий, която не дразни стомаха, не проявява лаксативен ефект и се усвоява отлично при нарушения в храносмилането, възпрепятстващи абсорбцията на полезните вещества от диетата.
  • magsense магнезий, магнезий бисглицинат, магнезий пудра, магнезий ползи, магнезий за сърце, липса на магнезий, мускулни крампи, магнезий цена, висока абсорбция, магнезий за мускули

    MagSense Магнезий Бисглицинат формула 200 гр.

    Цена:

    Редовна цена: 85,08 лв.

    Промо цена 80,82 лв.

    MagSense Магнезий Бисглицинат Формула е високоефективен продукт допринасящ за поддържане на нормално състояние на метаболизма на въглехидратите, мазнините и белтъчините/протеините.
  • biosil bone collagenizer ultra, подвижни стави, силиций, холин стабилизирана ортосилициева киселина, болка в костите, стави болка, трудна подвижност, костна плътност

    BioSil Bone Collagenizer Ultra, Natural Factors, 40 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 78,24 лв.

    Промо цена 74,33 лв.

    BioSil® Bone Collagenizer® Ultra е висококачествен продукт спомагащ за доброто състояние на костите, тъканите и хрущялите.

    Не е в наличност

  • biosil bone mineralizer matrix, natural factors, здрави стави, подвижност, болки в ставите, калций, магнезий, л-лизин, минерализация на костите, здрави кости, счупване, фрактура

    BioSil Bone Mineralizer Matrix, Natural Factors, 120 табл.

    Цена:

    Редовна цена: 40,39 лв.

    Промо цена 38,38 лв.

    BioSil® Bone Mineralizer Matrix е висококачествен продукт допринасящ за нормалното състояние на ставите, сухожилията и хрущялите.
Опции за преглед

Items 13 to 24 of 66 total

на страница
Широка гама минерални вещества в подкрепа на тялото. Минерали на атрактивна цена и бърза доставка. Най-често употребяваните минерали, които са важни за вашата диета и здраве, за превъзходна форма и тонус. Качествени хранителни добавки за целия организъм.