Добре дошли в bg-apteka.com!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Диетични храни - Страница 5

Диетични храни

Опции за преглед

Items 49 to 60 of 232 total

на страница
Loading...
  • златно мляко, мляко на прах, здрави стави, черен дроб, детокс мляко, имунитет, противовъзпалителни, почистващи, антиоксидантни, успокояващи свойства, нормализира теглото

    Златно мляко на прах - за здрави стави и чист черен дроб, Bioherba, 150 гр.

    Цена: 6,92 лв.
    Златното мляко с куркума не е просто модна напитка, а легендарно аюрведично лекарство! За всички това мляко ще се превърне в любимо, тъй като има безценен ефект върху цялото тяло. Една от най-полезните и известни аюрведични напитки, използвана за подобряване състоянието на организма. В йога се препоръчва ежедневно за подобряване гъвкавостта на ставите. За възрастни и деца!
  • Вегетариански комплекс в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

    Вегетариански комплекс в Био Пчелен мед - при дефицит на желязо, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Вегетариански комплекс в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба. Разработен специално за вегетарианци и вегани, за преодоляване на дефицитите от хранителния режим и попълване на необходимите дневни нужди от желязо.
  • Гинко Билоба в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

    Гинко Билоба в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Само една лъжица дневно от Гинко Билоба в Био Пчелен мед на Bioherba в подкрепа на мозъка и концентрацията! Гинко Билоба oказва благотворен ефект върху кръвооросяването на мозъка и крайниците. Подобрява мозъчните функции – памет и концентрация.
  • Екстракт от Роза в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, розов мед, биохерба

    Екстракт от Роза в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Открийте екзотичният флорален розов вкус и полезни качества на маслодайната българска роза Дамасцена чрез този мед. Притежава антибактериално, противовирусно и антиоксидантно действие. Красота, здраве и жизненост със всяка лъжичка!
  • Бял трън в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

    Бял трън в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Бял трън в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" в подкрепа на бъбреци, черен дроб и жлъчка!
  • брашно от кокос , биохерба, брашно, кокос, натурално брашно, брашно без глутен

    Био Кокосово брашно, Bioherba, 150 гр.

    Цена: 2,41 лв.
    Кокосовото брашно е богато на фибри и протеини. То е безглутеново брашно с приятен вкус и деликатен аромат. Здравословна и екзотична алтернатива на брашното. С ниско съдържание на въглехидрати. За овкусяване и сгъстяване на десерти, смутита, шейкове, сурови бонбони, сладки, торти, палачинки, супи и печива.
  • cbd, масло от коноп, конопено масло, конопено масло в мед, био пчелен мед, биохерба, bioherba, hemp honey, цена

    CBD Мед с Масло от Коноп, Bioherba, 110 гр.

    Цена: 8,89 лв.
    Уникална суперхрана: пълноспектърно масло от коноп се влива във висококачествен пчелен мед. Насладете се на смесването на сладостта на суровия мед със земната нотка на коноп!
  • гинко билоба, куркума, биохерба, 280 грама, билков мед, билки в мед, мед с билки

    Гинко Билоба и Куркума в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Гинко Билоба и Куркума в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за тонус, фокус и концентрация!
  • Жълт кантарион в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама,  биохерба, bioherba, жълт кантарион

    Жълт кантарион в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Жълтият кантарион е като балсам за стомаха. Има успокояващо и заздравяващо въздействие върху лигавиците, поради което е полезен приемът му и при язва на стомаха и дванадесетопръстника, остри и хронични гастрити, ентероколити.
  • брашно от нахут , биохерба, брашно, нахут

    Брашно от Нахут, Bioherba, 300 гр.

    Цена: 2,74 лв.
    Смляно на каменна мелница, благодарение на което в зърното се запазват всички витамини, ензими, минерали и фибри, правещи брашното напълно натурално и здравословно. Подходящ за сладкиши, пици, супи, омлети. Може да се използва и за сгъстител на сосове и задушени ястия.
  • куркума, кардамон, биохерба, 280 грама, билков мед, билки в мед, мед с билки

    Куркума и Кардамон в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Куркумата има мощно противовъзпалително действие и е много силен антиоксидант. Действа тонизиращо, антисептично и стимулиращо храносмилането.
  • масло от бял трън, масло, бял трън, биохерба, силимарин

    Масло от Бял трън, Bioherba, 250 мл

    Цена: 6,34 лв.
    Студено пресовано масло от семената на билката Бял трън. Добито по уникална нова безкислородна технология при 20 до 25 градуса температура! Нерафинирано, филтрирано, качествено и прясно изстискано масло от бял трън.
Опции за преглед

Items 49 to 60 of 232 total

на страница