Добре дошли в bg-apteka.com!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Билкови чайове - Страница 2

Билкови чайове

Опции за преглед

Items 13 to 24 of 323 total

на страница
Loading...
  • лимонова трева, cymbopogon ciatrus, лимонова трева чай

    Лимонова трева стрък рязан - антиоксидант, Lemongrass

    Цена: 4,00 лв.
    Лимонова трева стрък - Cymbopogon ciatrus. Превъзходен вкусен чай със свеж цитрусов вкус, подходящ за всеки час от деня.
  • лимец органик, лимец био, лимец, български,

    Лимец цели зърна, дивляник, Triticum monococcum, 1 кг

    Цена: 5,40 лв.
    Еднозърнест лимец цяло зърно - за ястия, брашно и покълване. Лимецът, предлаган от нас е обработен по специална методика за олющване - със запазени връхчета, жив и готов за покълване.
  • слънчогледово семе, семки, суров слънчоглед, белено слънчогледово семе, сурови слънчогледови семки

    Слънчогледово семе сурово, 500 гр / 1 кг

    Цена: 3,88 лв.
    100% натурално, сурово, белено слънчогледово семе. Въпреки, че нито една храна не е лекарство за всичко, включването на слънчогледови семки в диетата ви ще добави много ползи за здравето. Суровите слънчогледови семки са много по-полезни и хранителни в сравнение с печените такива, тъй като са съхранили всички полезни хранителни вещества в тях.
  • клитория тернатея, clitoria ternatea, син чай, пеперуден чай

    Клитория тернатея – Син чай, при безсъние, Clitoria ternatea

    Цена: 7,08 лв.
    Синият чай от клитория (на тайландски - Anchang) е мощно средство срещу безсънието, подобрява паметта, облекчава тревожността и помага за борба със стреса. Също така, намалява апетита, което го прави полезен за хора, борещи се с наднорменото тегло.
  • йерихонска роза промоция, намаление

    Йерихонска роза, Selaginella lepidophylla, 1 бр.

    Цена:

    Редовна цена: 9,97 лв.

    Промо цена 6,70 лв.

    -33%

    Йерихонската роза е известна като „цвете на възкресението“, заради способността си да оцелява при абсолютна суша. Използва се под формата на чай при лечение на настинки и възпалено гърло. Благоприятна активност при Helicobacter pylori при спиртен извлек.

  • ПРОМО ПАКЕТ, Йерихонска роза,изгодна, цена, 2 броя

    ПРОМО ПАКЕТ Йерихонска роза, Selaginella lepidophylla, 2 бр.

    Цена:

    Редовна цена: 19,04 лв.

    Промо цена 11,42 лв.

    -40%

    СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ 2 броя Йерихонска роза с -40% отстъпка! Розата от Йерихон, позната още като "възкръсващо" растение, е едно от най-уникалните примери за чудесата на Природата. Освен, че може да съхранява винаги живота в себе си, то се смята за древен символ на здраве, късмет и щастие. Поверията гласят, че Йерихонската роза възкресява различни области от живота на собственика си, носи късмет и предпазва от негативни енергии или ситуации.
  • шведска горчивка билкова смес, Мария Требен чай цена

    Шведска горчивка - 11 рязани билки, произход Германия, насипна

    Цена: 6,90 лв.
    Шведска горчивка с 11 билки - произведена в Германия. На шведската горчивка се приписва способността да влияе благоприятно на всички системи в организма. С годините Шведската горчивка се утвърди като прекрасно средство за подкрепа на цялостното благосъстояние състояние на тялото.
  • swedish bitter maria treben powder

    Шведска горчивка на прах - 11 смлени билки, произход Германия, насипна

    Цена: 6,90 лв.
    Шведска горчивка с 11 билки - произведена в Германия. На шведската горчивка се приписва способността да влияе благоприятно на всички системи в организма. С годините Шведската горчивка се утвърди като прекрасно средство за подкрепа на цялостното благосъстояние състояние на тялото.
  • гроздови семки екстракт, ресвератрол екстракт цена,

    Гроздови семки екстракт на прах - с Ресвератрол, 40 гр.

    Цена: 16,68 лв.
    Екстрактът от гроздови семена е един от водещите източници на проантоцианидин, който е биофлавоноиден комплекс и антиоксидант, извлечен от семена на винено грозде (Vitis vinifera). Проантоцианидините имат стягащи и противовъзпалителни свойства, и насърчават кръвообращението и заздравяването на рани.
  • брашно от арония,сушена арония плод на прах,арония на прах

    Арония плод на прах – Брашно от Арония, Aronia melanocarpa, насипно

    Цена: 2,27 лв.
    Арония на прах е прах от цели сушени плодове на растението Aronia melanocarpa. Само 1 супена лъжица дневно, ви предоставя редица ползи за здравето. Това лилаво мощно зрънце е пълно с полифеноли и има един от най-високите резултати за антиоксиданти ORAC от всички естествени храни.
  • бахар,бахар на прах, смлян бахар

    Бахар млян на прах, Pimenta officinalis, за туршии, колбаси, луканки, риба

    Цена: 5,86 лв.
    Бахар на прах за овкусяване на ястия. Като подправка, бахарът придава дълбочина и отличителен вкус на много ястия, солени и сладки. Добавя се към супи, къри, туршии, ястия от риба, дивеч и говеждо месо.
  • Йерихонска роза, Дорадила, Селагинела, цвете на възкресението,  sanjeevani plant

    Йерихонска роза (мини размер), асиметрична, Selaginella lepidophylla, 1 бр.

    Цена:

    Редовна цена: 5,83 лв.

    Промо цена 3,98 лв.

    -32%

    Розата от Йерихон, позната още като "възкръсващо" растение, е едно от най-уникалните примери за чудесата на Природата. Освен, че може да съхранява винаги живота в себе си, то се смята за древен символ на здраве, късмет и щастие. Поверията гласят, че Йерихонската роза възкресява различни области от живота на собственика си, носи късмет и предпазва от негативни енергии или ситуации.
Опции за преглед

Items 13 to 24 of 323 total

на страница

Bg-apteka.com предлага лечебни насипни билки и лечебен билков чай, както и трапезни чаеве. В Българска аптека ще откриете винаги пресни и качествени насипни билкови чайове, пакетирани от нас, в лицензирано предприятие за пакетиране на билки.

Пакетираме в специални опаковки за хранителни продукти, за най-добро съхраняване на аромата, качеството и ефективността на билките. Предлагаме качествени билки от производители от цял свят, с които работим успешно над 10 години.

Имате възможност да избирате различни грамажи лечебен билков чай, като посочите грамажа от указаното падащо меню. Възползвайте се от изгодна доставка до България и Европа.