ШВЕДСКА ГОРЧИВКА - 50гр смлени билки

8.51 лв.
Добави в кошницата
 
 
 
 
 
 
vote data

Данни за продукта

Номер на продукта ШВЕДСКА ГОРЧИВКА - 50гр смлени билки:

ШВЕДСКА ГОРЧИВКА -  50гр смлени билки
Swedish bitter
с видео обяснение за приготвяне на Шведската горчивка

Състав:
Алое - Aloe Capensis
Мира - Mirrha
Шафран - Crocus
Майчин лист - Folia Sennae Tinnevelly
Камфор - Camphora Japonica Vera
Корени от ангелика - Radix Angelica
Корени от куркума - Rhizoma Zeodoariae
Корени от ревен - Rhizoma Rhei Sinensis
Манна - Manna Canellata
Териак венециан - Theriak Venezian (Electuarium Theriaca)
Корени от стъблена решетка - Radix Carlinae

Начин на приготовяне: Билките /50гр/ се сипват в бутилка с широко гърло или стъклен буркан с капачка и се заливат с 750 милилитра 38–40 градусова житна или плодова ракия, по възможност домашна. Бутилката се оставя да престои 14 дни на слънце или на топло, например до парното, като всеки ден се разклаща. 
Преди да се прецеди и налее в малко шише бутилката се разклаща. Можете да отлеете 100 гр. Останалото количество може да остане върху билката неограничено време, като периодично при нужда се разклаща и се прецеждат нови 100 гр, докато свърши. 
Готовата шведска горчивка се пълни в малки тъмни шишенца от стъкло, които се затварят добре и се съхраняват на хладно място. Така човек може дълги години да си запази този елексир, който колкото по-дълго престоява, толкова по-ефикасен става, според оригиналния ръкопис.

Показания:

Вътрешно:
Малокръвие; стимулира кръвообръщението; подобрява дишането при възпалителни заболявания; нормализира секреторната и моторната функция на гастроинтестиналния тракт (премахва стомашните спазми и колики, подуването на червата, запека); помощно при хемороиди; подобрява функционалното състояние на черния дроб, жлъчката и панкреаса; нормализира нарушената регулация на вегетативната нервна система (тремор на крайниците); стимулира клетъчния метаболизъм.

Външно: Антибактериално действие, облекчава ревматични и посттравматични болки; подобрява оросяването на кожата и подкожните тъкани; при зъбобол.

Произведена в Италия, пакетирана в Билкова аптека красно село, София - БИЛКИ ЕООД

 Фирма: ОНЛАЙН АПТЕКА
Адрес: ОНЛАЙН АПТЕКА С ДОСТАВКА ДО ВАС ЦЕНА ДОСТАВКА ДО БЪЛГАРИЯ ОТ 5лв БИЛКИ ЕООД, ЛИЦЕНЗ 4007 от МЗ
Телефон: 02 442 32 02
Факс: